Vårkänslor och grymt fiske i Nappstraumen!

Ända sen i onsdags så har vi verkligen haft vårkänslor här i Nappstraumen, med strålande sol och över 15 grader varmt, som vi har längtat.

Fisket dom senaste dagarna har också det varit grymt bra med spegelblankt hav och fina torskar så finns det inte mycket att klaga på. Alla gäster har i början av veckan riktat sig efter just torsk vilket verkar har varit ett klokt val då alla grupper har haft ett fint fiske med många fina torskar över 10 kilo.

Redan första fiskedagen så lyckades samtliga båtlag att lokalisera fisken ganska snabbt där flera båtar fick väldigt många fina torskar och där Ulrik lyckades kroka på dagens största fisk på hela 21 kilo. Jonny i båt 4 lyckades också väldigt bra under gårdagen då han krokade på en riktigt fin torsk på hela 19 kilo. Vår holländska grupp som är på plats kommer in med ett leende på läpparna efter varje fiskepass då dom har fått nya personbästa nästan varenda dag.

Idag åkte några båtar iväg på långtur, dom åkte i samlad trupp norrut för att lägga tid på både hälleflundra och torsk. Hälleflundran var till en början ganska svår men tålamod är fiskarens bästa vän, det fick vår käre gäst Robert känna på då han efter 5 timmars nötande äntligen krokade på något riktigt tungt, och efter en längre maktkamp mellan honom och hälleflundran så lyckades dom äntligen landa denna praktfisk på fina 135cm som efter några snabba bilder fick simma ner i djupet igen, stort grattis Robert.

Morgondagen ser också väldigt fin ut enligt prognosen så vi hoppas på fortsatt kanonfiske här i Nappstraumen.

 

Tight Lines

Martin & Johan.