Blåsigt men stora torskar i Nappstraumen.

I början på denna veckan bjöds det på riktigt bra väder där gästerna passade på att fiska så mycket som möjligt innan helgens stormar skulle börja rulla in.

Torskarna var dock ganska svårflörtade till en början, då dom var svåra att hitta och dom stod inte lika samlat som tidigare, men ska den som ger sig. Trots att det har varit lite trögare mängdfiske så har snittstorleken var sjukt bra måste jag säga, flera båtar har fått fiskar upp emot 20 kilo denna vecka.

Tobias var ute med team Jangdahl med vänner i båt 4-5 där dom efter en del slit äntligen lyckades hitta mängder med torsk som dessutom var av en väldigt bra storlek, Susanna lyckades mitt i detta race kroka på en riktigt fin fisk på hela 15 kilo och i samma veva lyckades även Nils pumpa upp en riktigt drömfisk, torsken vägde hela 19 kilo så stort grattis och starkt jobbat Nils.

Krister Arvidsson med vänner lyckades även dom kroka på några riktigt fina pjäser i samma veva där Fredrik kämpade upp veckans största torsk på hela 27 kg, stort grattis Fredrik. Martin var ute med team Tilborg från Holland där dom också hade siktet inställt på torsk och där dom lyckades fånga många fina fiskar runt 8 kilo och en fin toppfisk på ca 15 kilo.

Just nu blåser det en hel del här i Nappstraumen men redan i eftermiddag ser vinden ut att börja lägga sig, så vi samlar kraft för att åka ut vid soluppgången imorgon för att försöka fånga några riktigt fina torskar igen.

Tight Lines

Martin & Tobias