Blåsigt i Nappstraumen!

Vinden har tyvärr piskat på ordentligt här dom senaste dagarna vilket har gjort oss väldigt begränsade i val av fiskeplatser men även möjligheten till fiske överhuvudtaget.

Men i torsdags så bjöds det på en lucka mellan vindbyarna där samtliga båtar passade på att sticka söderut för att rikta fisket på torsk. Efter en ganska skumpig färd i samlad trupp kom dom äntligen fram till fiskeplatserna och redan på det första stoppet kunde man se hur torskstimmen växte sig stora på ekolodet och samtliga båtlag började kroka fina torskar redan i första nedsläppet, efter det första stoppet så fanns det ingen anledning att söka vidare då havet fullkomligt kokade av fisk. Samtliga båtlag fick mängder med fisk där dagens största torsk låg på dryga 17 kilo.

Gårdagen bjöd på ett riktigt busväder där fisket nära campen var det enda möjliga, många riktade fisket efter hälleflundra där det var ganska mycket aktivitet då flera båtlag tappade några fina fiskar, team Boudewijn från Holland lyckades landa dock landa en fin hälleflundra på dryga 90cm.

Idag sitter vi dessvärre inne och huttrar i stugorna då det blåser på riktigt bra för tillfället, men vinden ser ut att lägga sig inatt så det blir nog att gå upp till gryningsljuset imorgon.

Tight Lines

Martin