Avslutade Risöysundet med storflundra och grymt mängdfiske!

Dom sista dagarna här i Risöysundet har verkligen visat sin bästa sida med både fisket och vädret.

Guidebåten med Martin bakom spakarna körde österut med Bosse och Calle som är återkommande gäster samt Hasse och Björn som är första gången häruppe i Nordnorge. De hade siktet inställt på djuphavsfiske efter långa och vittling medan båt 3 hade valde att fiska efter flundra lite grundare. Det nappade på bra hela förmiddagen. Framåt middagstiden ropade båt 3 på radion att dem fajtar en större fisk och undra om vi inte kan bistå med lite assistans. Vi vevar upp och bränner bort till Daniel och Johan i båten. När vi kommer fram så hade dom redan säkrat fisken vid sidan av båten. Martin hoppade över och bistod med hjälp med avkokning och dem mätte fisken tillsammans till hela 160cm. Vi gratulerar grabbarna till en riktig drömfisk.

Under eftermiddagen så landades det ytterligare ett flertal Hälleflundror i fina storlekar.

Vi vill tacka alla som har gjort den här säsongen fantastisk och är redan grymt taggade inför nästa säsong här i Risöysundet!

 

// Marcus Eriksson & Martin Johansson