Risöysundet 12 arter på en vecka

Denna veckan har vi haft ett glatt gäng från Sverige och en från Amerika i guidbåten. Med dom väderförutsättningarna som har varit så har det varit ett blandat fiske. Vi har fiskat allt från grundvattensfisken till djuphavsfiske efter uer som lyckades riktat bra. Även torskfisket har varit bra med en hel del torskar över 10kg och en topp på 16kg som Lars-Göran fick, Stort grattis till han. Det kom även upp en hälleflundra under veckan som Richard tog och det var hans första i livet. Ett stort grattis från oss på NSA. På Djuphavsfisket efter uer så kom det upp en hel del uer och vi har en fin dubble som Roger fick. Under djuphavsfisket kom det ett sejstim, så det blev även ett par fina sejar under den dagen. Vi avslutade denna vecka med att testat lite efter rödspätta och havskatt och det visade sig bli succé vi fisk ett par riktigt fina rödspättor och någon fin havskatt som Roger fick, den största rödspättan fick vår Amerikanska gäst Yuriko som även har fick några fina torskar under denna veckan. Under denna veckan lyckades vi fånga 12 olika arter. Torsk, sej, hälleflundra, rödspätta, sandskädda, kolja, makrill, långa, lubb, havskatt, större och mindre uer.

 

bröderna Hellman med fina torskar

Lars-Göran men sin 16kg torsk

Richard men sin första flundra

Calle Hjelm & Martin Johansson