Det nappar i Nappstraumen!

I torsdags var Calle ute med en grupp från Cordes travel för att fiska efter flundra och storsej. Dagen började men en riktigt fin flundra redan på första driften på 95cm, och efter några drifter kom ytterligare en flundra up i båten. Efter några riktigt lyckades flundra drifter valde dom att gå över på lite storsej för att se om även dom var på hugget. Calle hitade dom nästan direkt och därefter kom det up storsej efter storsej. Calle var även ute med en grupp i lördags för att satsa efter hälleflundra och även den dagen slutade med succé då dom lyckades landa hela tre stycken där dom även tappade ett par till i blandad storlek, största för dagen var på 125cm och dom andra låg på ca 90cm. För dom andra båtarna har det varit riktigt grymt torskfisket blandat med några riktigt stora sejar och väldigt bra flundrafiske.

Martin har vart ute och fiskat med Andreas, Tobias och Daniel hela veckan och siktet har vart inställt på hälleflundra och storsej. Första dagen började riktigt bra där Andreas redan efter någon timmes fiske lyckades kroka på en riktigt fin fisk som efter några bottenrusningar och flera glädjerop senare lyckades landas vid båtsidan och Andreas livs första flundra mätte härliga 117cm, stort grattis. Under veckan som varit har dom även lyckats landa ytterligare fyra flundror mellan 80-90cm och storsejen har under vissa perioder varit riktigt på hugget med flera fina fiskar runt 14kg på både jigg men även popper.

Idag ligger vindarna på lite men resten av veckan ser vädret riktigt njutbart ut så vi hoppas på fortsatt fint fiske.

 

Tight Lines

Martin & Calle