Blandade aktiviteter pga storm i Vesterålen!

Denna vecka gästas vi av ett Tv team från Frankrike men oturligt nog har det kommit in ett riktigt bus väder till Vesterålen med vindar uppemot 16 m/s och en våghöjd på några meter så det har varit svårt att komma ut till dom hetaste platserna. Men trots busvädret har gästerna kämpat sig ut och hittat både fina torskar och storsej men även stött på en del långor vid branterna. Vi har även kunnat hittat fina torskar längre in i fjorden än tidigare veckor vilket är ett bra tecken på att fiskarna börjar röra sig längre in i fjordarna.

Vädret för kommande dagarna ser tuffa ut men det ser mycket bättre ut på natten så vi ställer om oss och kör nattfiske istället och de som inte är sugen på nattfiske kan välja istället att se vad Vesterålens natur har att bjuda på t.ex en vandringstur eller fota våra havsörnar vi har utanför campen!

 

// Marcus Eriksson och Martin Johansson