Stabilt flundrafiske på Å

Nu är vi igång med ännu en vecka här på Å. även denna vecka är ganska lugn med bara 3 båtlag på campen innan vi drar igång för fullt nästa vecka då vi har fullbokat.
Fisket fortsätter att vara stabilt med fina torskar upp emot 15 kg. I guidebåten fick vi en rätt sen start på torsdagen men kom ändå ut och kunde nypa en fin flundra på 96 cm under eftermiddagen.

 

Fredagen fiskade vi i guidebåten samt våra brittiska gäster efter flundra där vi i guidebåten fick 3 fina flundror mellan 80-93 cm sen fick vi även några fina bonus torskar på 10-12kg.

Vår följebåt denna dag gjorde inte sämre ifrån sig dem inte. De lyckades också lura 3 fina flundror kring 90-95 cm samt att de tappade en som var i den bättre kalibern. De gjorde även ett snabb stopp på väg tillbaka till campen vid dagen slut och vid sista varven på rullen högg det tag ordentligt i spöet för Josh och strax kom det upp en riktigt fin sej på hela 14 kg.

Nu har vi lite otur med väder de närmsta dagarna där vi kommer vara begränsade till våra fiske platser. Men vi laddar batterierna och står beredda för när vädret ger oss en chans att komma ut igen.

Tight lines!

Alexander Lindgren