Nytt kvinnligt rekord i Havöysund!

De sista dagarna har varit mycket upp och ner gällande väder och det har varierat kraftigt från dag till dag. Fisket har däremot varit siktigt bra, då många båtar har nött efter stor fisk så har det som följande kommit upp ett antal riktigt fina fiskar.

Under lördagen styrde vi båtarna mot ett område som vi inte fiskat på tidigare får, och vi var förväntansfulla då inte många båtar fiskar där över huvud taget. Jag körde gubbarna i båt 6 och vi han inte mer än att glida in i första viken innan vi stor och dubbel drillade fisk på grunt vatten, Jonas tappade dessvärre sin fisk en Andreas lyckade behålla krokfästet på sin fisk och vi kunde mäta in dagens första fisk på 132 centimeter, som även blev Andreas första flundra någonsin, vilken start!
Dagen fortsatte ganska trögt med endast ett par kontakter, men senare in på eftermiddagen så brakade det loss och vi var med om ett riktigt kallas fiske som gubbarna sent kommer glömma!
Thomas och gänget i båt 4 gick åt ett annat håll i hopp om stor fisk tillsammans med guidebåten och ett par båtar till, de nötte på områden där de landat stor fisk förr och även denna lördagen skulle inte vara sämre, Thomas lyckades tidigt på morgonen kroka i en fisk som inte var helt samarbetsvillig och efter en go fight så mätte han en riktigt dröm fisk på 175 centimeter som praktfullt simmade tillbaka ner i djupet!
Även gubbarna i guidebåten slapp åka hem lottlösa denna dag, och efter många timmars fiske small det på ordentligt och efter en mycket försiktig fight så landade dom en grym fisk på 165 centimeter!

Idag måndag så har det hänt något helt fantastiskt!
Vi har många båtar återvänt till de tidigare ställena som levererat ett antal riktigt stora fiskar, och även idag skulle det bita på ordentligt.
Tjejerna på vampen fortsätter att visa vart skåpet skall stå och Carina lyckades idag sätta ett nytt kvinnligt rekord på vampen här i Havöysund!!! Men hur stor var den egentligen? jag kan ju säga att den var vad vi kallar ett riktigt monster… Men mer om det i veckosummeringen!

Stay Tuned!

Douglas Dahlberg, Ulf Hugsén, Sebastian Hoogers