Ny vecka och nya förhoppningar här i Havöysund!

Då var de första fiskepassen avklarade. Fisket var ömsom vin ömsom vatten, det vill säga att vissa båtar lyckades lite bättre än andra, så det var en riktigt skön känsla i kroppen i morse när jag såg hur våra gäster hjälpte varandra och visade var och hur de hade lyckats. Som guide blir man extra glad när man ser hur de som lyckats visar platserna de varit på och hur de hade fiskat för de andra som haft en lite sämre start. Delad glädje är faktiskt dubbel glädje.

Med ett så här gött gäng på campen är jag helt övertygad om att alla kommer att åka hem med ett stor leende på läpparna trots lite surt väder.

Då det var både dimma och vind under gårdagen så var förhållandena allt annat än bra men trots det så kom det upp en hel del hälleflundra med toppfisk på 145 cm. Torskfisket var lite trögare men idag så är det flera båtar som skall fiska torsk och få lite spöböj.

Ulf Hugsén, Jonathan Jansson och Douglas Dahlberg