50+ ett ”foppatoffel kasst” ifrån campen

Med en helt fantastisk start på veckan med en galet stor hälleflundra så har våra gäster på campen spenderat större delen av dagarna på att nöta efter flundra.
Fisket har varit i regel segt och våra platta vänner har varit svår flörtade, men trotts detta har vi nött på och de fiskarna som kommit upp har över lag varit riktigt bra medel size på.
Vi i guidebåten har gått för stor flundra, vi har tyvärr haft ”stolpe ut” och tappat ett flertal stora fiskar… vilket svider extra när det är stundtals långt mellan huggen, fisken är där och smyger men har varit svåra att få till hugg.

Idag drog hårda vindar in över oss runt lunch så gästerna har kört ett förmiddagspass, och trotts tidsbegränsning och svårflörtade fiskar, lyckades en utav båtarna bärga en stor flundra.
Ett ”foppatoffel kasst” utanför campen låg dom och driftade när Max som gör sin första resa till Norge plötsligt får ett ”bottennapp” som började bråka ovanligt mycket. Detta brukar ofta betyda stor fisk, det visade sig så vara och efter en grym fight kunde dom landa en grymt fin fisk på hela 155 centimeter!

För tillfället stirrar vi på prognoser som visar lite ostadigt väder, men vi krigar på och idag fick vi på pappret att vädret har svårt att stoppa oss ifrån att bända stor fisk!

//Tight lines

Douglas Dahlberg, Sebastian Hoogers, Ulf Hugsén, Andreas Hugsén, Isak Andersson

Max med en prakt fisk på 155 respektabla centimetrar!