Summering och det nya gängets inledning från Havöysund

Föra veckans gäster hade stolpe in när det gäller vädret medan denna veckans gäster verkligen haft stolpe ut! förra veckans gäster hade ett stabilt torskfiske som resulterade med flera över 10 kg med topp på 18kg. Flundrorna var lite trögare än vanligt så vi fick verkligen jobba för dem, topp flundran mättes till fina 155 cm och det brändes betydligt större så visst finns dem!

Denna veckan har våra gäster verkligen haft otur, vi började med att vara inblåsta. Idag kom vi ut så vi beslutad oss för att köra torsk, vi fångade ett gäng mindre ”mat” torskar men alla gästerna var bara glada att vi fick komma ut då det fortfarande blåste runt 12-15 m/s nordlig vind. Imorgon så kommer visa köra efter hälleflundra medan andra kommer gå efter torsken så det skall bli riktigt spännande att se vad som händer!

Ulf Hugsén, Sebastian Hoogers