Stormiga Hav, och tappra Italienare!

De senaste dagarna har Campen i Nappströmmen haft finbesök av 6 Italienska herrar som är på återbesök. Med gastronomi och fiske på schemat så har jag och Erik guidat dom senaste dagarna.
Tyvärr så har vindarna ställt till det för oss, men vi har försökt ändå.

Igår så kämpade vi oss ut trots busväder och letade efter torsk, men en viss framgång iallfall. Pga extremt hårda vindar så han vi endast med 1 timmas fiske, men under den tiden så landades det 10kg+ torskar och ett par storsejar. Sen fick vi smita i hamn, och då körde Erik iväg gänget till Lofot-Akvariet, så vi fick bekanta oss med fisk som inte smakat krok (För en gångs skull).

Idag så stod Hällefundra på schemat, och ganska snabbt in i drifterna så fick vi första kontakten. Men så fortsatte också dagen, kontakter. Efter flera tappade fiskar, (Varav en som var duktigt stor) så brassade vi iväg till sydsidan och fiskade bergstorsk, och även där tappade vi flundror (men landade torsken).

Over n Out

Henric Appelgren och Erik Axner