Fantastiskt mängdfiske + några stora hälleflundror = Havöysund

Välsignade med fantastiskt väder? i slutet av September? Såhär nära Nordkapp? Faktiskt så blir de så ibland, och nu i veckan har våghöjden knappt gått över 0,5m. platt av och galna fiskeentusiaster från Malmö och Fiskedags.

Veckan började starkt med en toppfisk på 175cm, som tätt följdes av en 165a.

Flera båtar har fullständigt lyckads med ett fantastiskt fiske, där mer än 1 har lyckats med att ha över 10 hälleflundror vissa dagar i båten. Vill minnas att dom som hade flest hade 13 stycken.

Och med finbesök från Westin med Elias Narvelo, vår kollega Erik Axner och Luc Coppens fron Holland, så avslutades deras kortare vecka med en fisk på 151cm, och en kortare biltur dit gatuljus inte stör, och beskådade Norrsken utan dess like.

Ulf körde guidebåten som en riktig flundraexpress igår också. Efter ett fantastiskt hällerace under förmiddagen som slutade med 9 flundror, så toppade han dagen med ett trippelhugg i slutet. 12 flundror i båten kort sagt. grymt!!

Spättafisket har en topp på 2,2kg, och Torsken har varit stabil med gott om matfiskar. Inte så många har försökt efter dom stora torskarna, men dom finns där!

Over n out

Henric Appelgren, Ulf Hugsén och Erik Axner

Ulf med flundra :O

Avslutar med trippelhugg :D