19,2kg sej på POPPER och hälleflundror upp till 170cm och mer från Å i Lofoten.

Det strålande sommarvädret som varit under veckan har varit helt magiskt, och likaså fisket.
Fisket efter storsejen har och är fortfarande helt galet, på campen jämför till och med gästerna vem som har störst blåmärke på höften från alla storsejar de har dragit upp!
Ute på havet är det som ett enda stort skådespel med dykande havssulor, havsörnar som jagar och extremt mycket storsej i ytan, havet kokar helt enkelt, veckans just nu största sej på hela 19,2 kg landades på popper av Andre, snyggt jobbat Andre.
Torskfisket har varit stabilt med en hel del fina torskar med en topp på 21kg. Fisket efter flundra har även det varit ganska stabilt, det var en trög start den första dagen men ju längre veckan gått ju bättre har det blivit. Vi i guidebåten stack ut en bit igår för att försöka hitta lite hälleflundra, men det var trögt till en början, vi hade någon kontakt här och där men ingen klockren kontakt, men efter nästan sex timmars fiske small det på och efter det blev det genast stekhett, på 3 drifter lyckades vi landa 4 flundror upp till 130+ cm, sen beslöt vi oss för att röra oss hemåt men vi såg en plats på vägen hem som vi inte riktigt kunde släppa så vi va tvungna att lägga en sista drift och vipps så landades den 5 flundran för dagen, liten men naggande god på 72 cm.
Patrik Brunström och grabbarna har även dom lyckats bra, dom har fått en hel del fisk med en toppflundra på 170cm till Tommy, snyggt jobbat =)
Idag har sommarvädret blåst iväg och fisket har varit begränsat, men det kom ändå upp en del fisk under dagen, bland annat en riktigt stor.
Men mer om det någon annan dag, nu checkar vi ut för idag.

Martin Bamberg & Johan Mikkelsen

Popperaction

Andre med 19,2kg sej tagen på popper

Alma med sin livs första Hälleflundra!! Catch & Release var ett givet val för henne!!

Alma med en fin 14kg+ sej!

Göran med 19kg torsk!