En kort summering från veckan i Å, Lofoten. (246cm, 183cm, 170cm)

Efter den gigantiska hälleflundran på 246cm som Daníel Jóhannsson fångade i söndags så har all fokus varit på denna vilket är ganska förståeligt med tanke på hur stor den var!

Nyheten har spridits genom tidningar, radio, TV, och alla andra sociala medier runt om i världen. Men vi ska inte glömma att rapportera om de andra fiskarna som fångades under veckan för det vore en skam att glömma bort dessa eller vad sägs om Emils kveite på 183cm! En fisk i 80 kilos klassen som fångades samma dag som Daníel tog sin monsterflundra! Värt att nämna här är att Patrik i båt 1 tappade också en gigantisk flundra som Guiden Martin var över och kände på och han sa att den kändes till och med större än den på 246cm.. Hur som helst, en stor fisk som gick vinnandes ur kampen.
De sista dagarna blev dock lite tuffare väder med både regn och stora vågor. Men storsejfisket är lika bra som vanligt med mängder mellan 10-15kg och även denna gången så levererade vobbler riktigt många storsejar! De har även fiskats en del rödspätta under veckan med goda resultat och en toppfisk runt 1,5kg!
Men det skulle visa sig landas ytterligare en stor kveite under den här veckan. Även denna gången från båt 6! En kveite på hela 170cm tagen av Emils far Dagfinn! Snacka om att far och son åkte hem med ett par respektfulla personliga rekord på 183 samt 170cm!!

Nu laddar vi för en ny vecka här i Å, vem vet vad som kommer upp från djupet nästa gång.. Stay tuned!

Johan Mikkelsen

Emils 183cm C&R!

Dagfinns 170cm kveite! C&R

Daníels 14kilos sej