Många flundror har det blivit

Fisket i måndags var kanonbra, vi åkte tidigt på morgonen där vi mötte upp våra andra båtar ifrån Havöysund i Kamöysundet. Målet var hälleflundra och vilket fiske vi fick uppleva! Det blev många nya personbästa, där vi i guidebåten lyckades fånga ett par på 170cm och fler andra fina därtill! En kul händelse som vi kommer att minnas är att vi fick bevittna ett nakenbad med två fina flundror bredvid båten.

Det är andra turen till Kamöysundet denna vecka. Då Söröya och Havöysund ligger på ungefär samma avstånd händer det att vi möts upp på mitten. Den första turen började vi med ett vad, där dagens största fisk belönades med att motsatt camps guider fick bada. Denna gång tog Dogges båt från Havöysund en fin flundra på 183cm vilket gjorde att undertecknade från Söröya fick ta ett uppfriskande dopp. Vi tackar för det och hoppas på att få se Uffe och Dogge bada någon annan gång.

Det finns mycket att skriva om denna vecka, kan nämna att det togs flundra på 192cm på en annan plats i jakten på torsken. Torskfisket var bra ute på Storskaltaren som vi också nådde denna vecka. I närområdet har fisket efter torsk varit lite trögt även om man hittar dem när man letar. Däremot har det kommit upp en del Uer då vi haft väldigt fint väder och det varit möjligt att fiska av topparna.

Vi tackar Göteborgs havsfiskeklubb och Boråsarna för veckan som varit och bra fiskat!

Hoppas att detta fiske håller i sig efter kommande blåsväder.