Solig fiskerapport från Nappstraumen!

Senaste dagarna har det varit riktigt fint väder. Olidligt varmt att vara på land nästan, så tur att havet ligger runt hörnet! Fiskerapporten backar till tisdags som ju var sista fiskedagen för den veckans gäster och vilket torskfiske det bjöds på! Helt galet får jag säga då det landades torsk fortare än vad man trodde var möjligt! Bergstorskar med topp på flertalet mellan 17 och 21 kilo! Jo juste samma dag landade en båt 7st flundror i en mysig liten sandvik på mäktiga västsidan av lofoten. En bit att åka men otroligt mysigt fiske efter hälleflundra, eller varför inte spätta (?) i en miljö som nog slår ALLT! Höga berg, frodiga bergväggar med havsörnar, allt garnerat med gyllene sandstränder och en lugn vattenyta runt båten.

Denna vecka har fisket bjudit på allt från sej på upp till 12 kilo till fina torskar och en och annan hälleflundra. Imorgon ska vädret vara helt strålande, IGEN!

Napp i Napp!

Jonathan