Summering av veckan på Å med en magisk avslutning.

Veckan som varit här på Å har bjudit på strålande väder med strålande gäster och ett gäng nya personbästan.
Storsejsrace, torskbonanza och fina flundror blandat med extrem glädje och en del tårar.
Ja, så har veckan sett ut här på Å.
Avslutningsdagen blev en magisk dag, då vinden låg på lite mer än vanligt så blev vi lite begränsade vad gäller fiskeplatser, men strömmen låg relativt skyddad denna dag så blev det de självklara valet. Trots vinden så sken solen på och folket njöt.
Anders och gänget i ena guidebåten lyckades redan i första driften att landa dagens första flundra på ca 110 cm, och därefter släppte fisket för dom flesta, strax efter ropade den andra guidebåten med Johan i spetsen att flundra nummer 2 precis har landats.
Dagen fortsatte därefter i ungefär samma tempo, Anders lyckades storartat, hans båtlag landade 4 st flundror där han stod för 3 st där två av dom var riktigt fina, han började med att landa ett nytt PB på hela 144 cm för att strax efter kroka en till på 136 cm, stark jobbat Anders.
Den andra guidebåten med Johan i spetsen lyckades även landa hela 4 st flundror.
VHF-radion gick på högvarv där nya fångster rapporterades gång på gång, totalt under dagen landades hela 10 hälleflundror.
Det har även landats en del havskatt på campen denna veckan, Martin lyckades få veckans största på hela 7 kilo vilket är camprekord på Å för tillfället.
En mycket fin avslutning på denna vecka.
Jag & Johan vill passa på att tacka gästerna för en mycket trevlig vecka, på återseende.

Martin & Johan – Å

Anders med sitt nya PB 144cm.

Torkel med en av veckans havskatter.

Björn med en fin flundra.