Flundror rullar in och späckhuggare förgyller dagarna här i Å

Vi har haft ett par riktigt fina dagar här i Å med ett lugnt hav och en skinande sol!
Denna veckan har vi bara varit två båtlag men man kan inte klaga på fisket, i lördags drog båt 5 en fin flundra på 111cm och en mängd fina torskar och vi fick 2st flundror strax under. Igår fick de 2 flundror och vi 4 st där vi tog upp en fin matfisk på 88cm och märkte de andra 3 och släppte tillbaka dom igen! Finns inget bättre än att se dessa vackra fiskar återfå friheten och samtidigt kunna hjälpa oss att förstå oss på dessa mytomspunna fiskar genom märkningsprojektet. Under gårdagen när havet låg som lugnast så fick vi besök av ett par späckhuggare! Som närmast hade vi en stor späckhuggare på ca 10 meter håll som kom nyfiket kolla in oss. En magisk avslutning på redan en bra dag!

Idag satsar vi på stor fisk på yttersidan!

Johan Mikkelsen

Dubbelhugget

Kveitelycka!

Vacker avslutning på dagen

Magiskt!