Fart på flundrorna i Nappstraumen!

Tidigt igår morse lämnade jag och Lukas hamnen och möttes av ett strålande väder. Sol och lugna vindar är aldrig fel som väckarklocka. Vi siktade in oss på skreien på nordsidan och kunde omgående hitta en hel del fisk. Till en början nappade det helt okej, tyvärr gick de största förlorade efter härliga rusningar. Men efter ca två timmar och många 10+ med 13,5 i topp åkte vi in lagom till prime time i strömmen. Med hyfsat svaga vindar från syd och högvatten kunde vi täcka mycket vatten med klassisk drift på bredsida och därmed presentera oss för så många flundror som möjligt. 3 landade mellan ca 80-103cm, 1 tappad och 2 bomhugg blev slutresultatet på oss två personer och ca 4h fiske.

Nu blir det en veckas laxtrolling i sverige för min del medan Erik tar emot nya gäster idag.

Jonathan & Erik