Näst sista dagen i Havöysund för denna säsongen.

Idag så går denna dagen i blåstens tecken, men vad gör det när fisket varit som den varit!? helt enkelt sjukt bra fiske! Hälleflundra fisket har som alltid i Oktober månad här i Havöysund varit helt extremt bra både när det gäller mängdfisket och storleksmässigt. Eller vad sägs om topp 3 (så här långt) 184,183 och 155 cm! Men fiske är som sagt mer än bara hälleflundrafiske, även om ingen satsat på torskfiske så har det landats torskar på upp mot 10 kg och som vi fått som ”bonus fiskar”, när vi jagat hälleflundran. Hade man satsat på torsken så är jag övertyga om att det hade varit minst lika bra som det varit innan i år om inte bättre!

Det som jag tycker är extra kul just med denna gruppen är att nästan all fisk har återutsatts efter våra C&R regler vilket gör en riktigt glad, klart man skall ha lite fisk med sig hem så missförstå mig rätt. Nu laddar vi för för 2015 sista guide turen som går i morgon och målet i guidebåten eller rättare sagt hela campen är 2 meter plus!

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers

Pål Pullen med nytt PB, 184 cm