Fler turer ut på Storskallteren!

Till en början har vi haft fortsatt magiskt väder här på Sørøya och våra svenska gäster på kampen bestämde sig igår för att gå ut till storskalltaren. Fisket dom har berättat om innefattar stora mängder sej, vi fick berättat för oss om en drift på 2 sjömil med konstant böjda spön av stor sej upp till 15 kilo! dom hade även dragit stora mängder torsk upp till en bit över 20 kilo. Dagens fiske har utav vissa båtar tillägnats åt våra ”röda” kompisar nere på djupt vatten med lyckat resultat, mycket Uer fick dom och fin fisk upp på 4,5 kilo kom det upp. Det var kul att se att våra svenska kompisar lyckades träffa ett kanon fiske efter stor torsk på Runningen under dagen med topp också nånstans mellan 20-25 kilo, dom berättade om många torskar på 15-20 kilo! riktigt kul med sådant bra torskfiske 7 distans utanför kampen, snyggt jobbat!

Douglas Dahlberg, Sebastian Hoogers, Mats Persson