Grymt fint torskfiske och ett helgalet flundrafiske i Å

Igår drog de flesta båtarna över till nordsidan igen för lite varierat fiske. Det började lite långsamt med två mindre flundror men till slut så hittade båt 1 en topp runt 20m där torskfisket brakade loss totalt. Nästan alla var över 10kg och de hade även många över 15 med toppar nära 20kg.

På eftermiddagen körde en av båtarna mot svarvskallen för sejfiske och de nappade som vanligt på riktigt bra. De lyckade även lura upp två fina små flundror.

Mot kvällningen tog även jag och två damer från restaurangen oss en sväng mot sejfisket, Det började helt okej men dog av helt och hållet mot högvattnet… största landade vägde in strax över 12kg men brudarna hade ont i armarna och var nöjda ändå!

Idag har jag inte hört speciellt mycket men jag fick precis veta att båt ett landat flundror på 140 respektive 150cm! Även guidebåten har lyckats fantastiskt men två grymt fina fiskar på 123 och 162cm!!!

Vilken fiske vi har i Å nu, det är helt sjukt.

Kommer det upp något mer kul idag hör ni ifrån mig.

Ha det gott!

Hannes Ribbner, Å