Rekordmånga personbästa i Nappströmmen.

Under familjeveckan har vi fått rekordmånga nya personbästa under första fiskedagen och både barn, mammor och pappor är sprudlande glada över sina fångster. På en stilla nordsida hittade vi omgående fisken mellan 40 och 60 meter ner och ekolodet visade täta stim av fisk. På både pilkar och jiggar nappade både torsk, sej, långa och även kungsfisk och nappen föll tätt runt om i båtarna, dom största sejarna vägde runt tio kilo och fina mattorskar landades.

Jonathan och två båtar med gäster från Cordes Travel drog längre västerut på nordsidan för att försöka sig på torsk och hälleflundra, men detta visade sig snart vara näst intill omöjligt då det var ett helt enorm stim av storsej i ”vägen”, ett helt galet sejrace med en topp på 14 kilo.
Dom gjorde senare ett försök på grundare vatten efter hälleflundra och dom hade en kontakt som tyvärr missades. Efter detta satte dom återigen siktet på torsk och hittade en grundtopp med täta stim av fina mattorskar upp till en bit över 12 kilo.
Imorgon kommer inriktningen vara på rödspätta och hälleflundra inne i Nappströmmen.
Ny rapport om detta kommer under morgondagen.

Martin & Jonathan-Nappströmmen

Mathias och Samuel med gott spöböj!

Delad glädje är dubbel glädje!

Linda med sitt nya personbästa på 10 kg!

Drillar som en kung!

Gustav med fiskeglädje i form av en fin mattorsk!