Cwc-veckan fortsättning, Havöysund

Med lite blandat väder de två sista dagarna så har ändå fisket varit helt fantastiskt efter flundra och flera stora har kommit upp.
Eller vad sägs om Tomas Szalai som lyckades slå nytt pb på flundra på hela 175cm. Jag som känt Tomas i flera år vet hur efterlängtad denna fisken varit, han är mer än väl värd denna fisken efter hårt slit, jag och många därtill lyfter på hatten och säger grattis till ett nytt fantastiskt personbästa.
Topp tre denna vecka än så länge 175, 161 och 155cm.

förövrigt så har det kommit upp torsk upp till 15kg under dagarna, och flera stora sejar. Ett annat gäng rapporterade att de hade ett helt fantastiskt torsk race och mitt i racet nyper två sejar på ca 7-8kg på samma jigg, snacka om tunggung.

Hytta 8, samma gäng som landade 155cm flundran var ute och fiskade i närområdet efter rödspätta. Ett flertal fina spättor landades med 3 topp fiskar strax under 2 kg.

fredrik ”Lill-H” Schmiterlöw, Ulf ”Oxen” Hugsén, Henrik ”Kroken” Appelgren

175cm