Bra Torsk och Flundrafiske i Havöysund

I veckan har vi blivit välsignade med gott väder. Låga vindar, sol varvat med ett moln här och var. Vi njuter i solen och gottar oss som man ska!

Men fisket då?

Ja det har definitivt inte varit någon fy och skam, snarare tvärtom. Stortorskar upp till 115cm, gott mängdfiske, och storflundror som tyvärr inte fick synas vid båten. Våra Holländska gäster från Visreis tappade en riktigt bra hälleflundra efter 1,5 timme när spöt knäcktes. En sådan dag är svordomar ursäktade. Däremot så har dom landat ett flertal flundror och fina torskar, så humöret är på topp!

Men insidan av båten har flera flundror fått se iallfall.
Igår landade guidebåten 5 stycken med ett dubbelhugg där vår stammisgäst Fredrik tillsammans med chefsguiden Ulf fick drilla varsin fin flundra samtidigt. Dagens topp i guidebåten låg på 121cm, och många runt 100. Guiden Fredrik har finbesök av familjen, där hans kära mor fått stångas med storflundra hon med. Tyvärr hoppade fisken av efter en stund, men så är det när man fiskar. Deras båt gick inte utan flundra däremot, igår landade 2 och dagen som gäller är inte över.

Vi tar nya tag!

Henric