17e maj och stor glädje både på land och ute på havet i Havöysund

Ännu en dag på land för mig men min kollega Hannes Ribbner styrde guidebåten mot torskfiske på morgonen och vilken start sedan. Första släppet sa det bara smack, som följdes av ett riktigt fint spöböj, och genast förstod Hannes att detta var en riktigt fin torsk på G. Efter att pumpat upp den från djupet så kunde de konstatera att dagens första torsk klev över 20+ gränsen och lyckan var total i guidebåten. De fortsatt att fiska torsk under förmiddagen och har haft ett riktigt super fiske.

Nu på eftermiddagen satte de kurs mot ”hälleflundraland” och gissa vad? det hände något där ute men det tar vi på nyheterna som kommer ikväll 🙂

Kan bara avsluta med att säga att vi är på G!

Ulf ”Oxen” Hugsén, Hannes Ribbner och Henric ”Äpplet” Appelgren