Idag slog danskarna till igen på Söröya

På ett något skumpigt hav valde de flesta båtarna idag att fiska inne i fjorden där vädret var lite lugnare. Inga riktiga bjässar fångades därinne men vi fick ett tiotal över 20kg.
Danskarna valde att fiska längre ut på något stökigare vatten och det visade sig vara en fullträff.

På två båtar lyckades de bärga 47 st. över 20 kg.
23 st. över 25 kg och hela 7 st. över 30 kg.

Thomas Hansen som igår slog nytt årsbästa med en enorm torsk på 36 kg trodde aldrig att han skulle kunna slå sitt prestigefyllda rekord, men när han idag krokade på ännu en drömfisk som drog ner vågen till hela 37,1 kg så var ännu ett nytt årsbästa ett faktum och Thomas behöver nu aldrig mer fiska torsk mer.. Eller är det här bara en början??

Ett stort GRATTIS till Thomas som har lyckats med en bragd som lär vara svårslagen! Men det är fortfarande fyra dagar kvar på veckan så det ska bli intressant att se vad som händer här näst…

I båten med Jesper som kapten lyckades de fånga en på 30,1 kg, en på 30,3 kg samt Thomas nya årsbästa på 37,1kg!
I Nikolaj Hjorts båt landa de en på 30,0 en på 32,85, 33,7 samt en på 34,5 kg! Dvs. bara idag lyckades de få 7 st över 30 kg!!! Vilket är helt otroligt!

Jag citerar Jimmy Andersson som har sagt detta varje år under den senaste 3 års perioden:
”Nästa år kan det omöjligt vara så bra fiske som det har varit i år” Och varje år har han haft fel… Det har bara blivit bättre och bättre!!

Sebastian ”Lappen” Hoogers och Johan Mikkelsen

Christian Bergqvist med ett nytt person bästa på 27,75kg!