Fler NYA Panamafilmer!!!

Under lågsäsongen finns det tid att blicka tillbaka till det gångna fiskeåret! Och vad är inte bättre än att få se lite film från våra varmare resemål i Panama.

Den ena filmen får ni följa vår guide Johan Mikkelsen under sin resa i Panama 2014 där han dels lyckas fånga sin första Sailfish men ni kommer också få en inblick i hur det så kallade ”Chumbait” fisket går till. Följ länken nedan för att se den 5 minuter långa filmklippet.

Sedan har vi också ett klipp med lite mixfiske från Panama 2014. Där ni dels får följa gästen Tony Liljeqvist när han fångar sin första Sailfish, samt Bent Inge Bentsen när han drillar en haj och guiden Erik Axner med hans första Cubera Snapper på livebait.

För mer filmer från oss så är det bara att besöka vår youtubekanal, sök på Nordic Sea Angling så finner ni oss.

Johan Mikkelsen

Team Westin with Johan Mikkelsen

Nordic Sea Angling goes Panama Part 2 Mix