Helt GALET höstfiske i Nappstraumen!

Dagens fiske i Nappstraumen kan inte beskrivas på annat sätt än magiskt! Vi är endast 9 fiskande på campen men ändå har det kommit tre riktigt stora fiskar under dagen!

Först ut var Tomas i Danskbåten som slog till med en grym flundra på 167 cm! Detta blev startskottet och strax därefter var det dags för Tony. Fisken var väldigt lugn och snäll tills det var dags att sätta kveitekroken. Omedelbart när vi tog i tafsen så började hon ruska med huvudet och var så nära att sätta tacklet i näven på mig. Fisken vänder ner och börjar ruska halvvägs ner mot botten och tacklet ramlar ur.. Besvikelsen var stor för bägge två och vi kunde gemensamt konstatera att fisken var ca 160 cm. Tyvärr fick vi varken bild eller mått på fisken men den är godkänd i och med att vi höll i tafsen!

Strax där efter hör vi på radion att Andreas i båten har landat en hälleflundra på 190 cm och nu känns det som höstfisket är här på allvar! Den fisken var säsongens näst största här i Nappstraumen. Tre stora fiskar på väldigt liten yta, endast några minuter från campen på grunt vatten! Kan det bli bättre??

Nu är det bara en tidsfråga när första fisken över 2 meter kommer samt hur många fiskar över magiska 150 cm som kommer under veckan?

Hittlls är vi uppe i 5 , vad slutar siffran på må tro?

Häng med på nyheterna och facebook för dagliga uppdateringar om fisket!

Erik Axner/ Tony – Nappstraumen

190 cm till Andreas!