Skön avslutning på veckan i Nappstraumen!

Under sista fiskedagen i Nappstraumen hängde jag med Emil, Ulf och Håkan i båten för ett sista fiskafänge tillsammans. Dem hade igår fångat två fina flundror på 98 cm och 123 cm i båten men idag var vi på jakt på den riktigt stora!

Direkt på första driften i Nappstraumen tappar Håkan en flundra på drillning, Emil hade ett gott påslag och jag själv fick en på 96 cm på flötmete.

Ganska kort därefter får Emil ett gott påslag mitt i den starka strömmen och en grym fight började. En tung fisk kämpade på galet bra i strömmen och den lurade oss en aning när den väl visade sig under båten. Vi hade förhoppningar om en fisk runt 150 cm men måttbandet stannade på 125 cm. Nytt PB för Emil i alla fall och efter dagen var slut hade han knipit ytterligare en till och blev veckans flundrakung! Han hade alla rätt att höja näven i vädret med veckans största leende!

Veckan avslutades även med ett par fina spättor på runt 2 kg och antalet över 2 kg har jag tappat räkningen på!

Erik Axner – Nappstraumen

Emils flundra på 125 cm. Gemensam upphållning och dubbel glädje!

Emils segernäve!!