Kort summering och bra start för detta gänget här i Havöysund!

Förra veckan kan man bara beskriva med ett ord, BRA !

Hälleflundra fisket förra veckan var grymt bra både när det gäller många och stora, hur många som kom upp vet jag faktiskt inte, men det var riktigt många. Det drogs många mellan mellan 130-140 cm och totalt tog vi 9 över 150 cm med topp 5 på 153, 155, 161,169 och 185 cm. Alla stora hälleflundror fick friheten tillbaks.

Torskfisket får jag väl säga var riktigt trögt fram till slutet av veckan. Sej fisket var helt fantastiskt och folket i guidebåten både led och njöt samtidigt.

Så till denna veckan som startade idag. Ena båten han knappt börja fiska innan dem landat 3 hälleflundror med topp på 147 cm, så vad vi skall sluta denna vecka när det gäller hälleflundra får vi se. Kanske kommer ännu en över den magiska gränsen 2 meter!?. även torskfisket verkar vaknat till liv så som sagt det skall bli spände följa detta gäng då vädret ser sjukt bra ut.

Ulf ”Oxen” Hugsén, Jörgen ”Grodan” Sanden