Halvlek i Havöysund.

Så, då har halva veckan gått för gänget i Havöysund. Fisket har väl inte riktigt varit på topp då det gäller antal, men fortfarande har vi riktigt fina fiskar som toppnoteringar, eller vad sägs om 160, 140 och 130 cm. Sejfisket har börjat komma igång mer och mer, hittils med topp på c:a 12 kg, torsken är här fortfarande, dock så är den lite mer svårflörtad och det krävs lite arbete att hitta den.

Just nu är de flesta båtarna ute och vi får se vad dagen erbjuder, vi har även de s.k. Dalmasarna på besök denna veckan och Micke i detta gäng tappade tydligen ett riktigt monster häromdagen, och om vi känner dessa herrar rätt så kommer dom inte ge sig förrän den fisken är mätt, fotograferad och återutsatt.

Stay tuned !

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.