Lasse sätter ribban i Nappstraumen!

Nya gäster på campen och både svenskar, holländare och tyskar består mixen av denna gången! Grymma väderprognoser och varm vindar! Detta bådar riktigt bra och efter dagens första fiskedag kan vi bara summera succé!

Fisket på nordsidan efter torsk har varit riktigt bra stundtals under dagen och många 15+are har landats och de största på runt 18 kg. Sejarna har legat på strax under 10 kg men varit ganska många till antalet istället så det har varit fullt ös!

De flesta var ute och fiskade detta idag men på vägen in valde Lasse med båtkamraterna Oskar och Kent att stanna i Nappstraumen och göra ett sista försök på hälleflundra och vilket lyckodrag det blev då! På en colafärgad Slim Jim knep Lasse en 131 cm lång hälleflundra som bjöd på en grym kamp innan dem kunde landa den! Fisken blev en matfisk och nu siktar dem vidare på 50 +aren!

Erik Axner/ Andreas Marth – Nappstraumen

Skön fiskeglädje hos John från Holland med fin torsk!

Lasse med sin fina flundra!