Camprekord I Havöysund

Efter 2 fiskedagar leder nu norska team flatfisk över team NSA och Jimmy får börja öva på den norska nationalsången. Tävlingen går ut på flest landade godkända flundror och trots att NSA teamet tog 2 flundror drog norrmännen ifrån med det dubbla antalet.
Dagens stora händelse handlar också om team flatfisk som lyckades sätta nytt camprekord med en torsk på hela 32 kg och 148 cm lång. Gästerna i guidebåten och 3 båtar till hade under dagen ett helt makalöst flundrefiske, vi i guidebåten landade 5 st hälleflundror med topp 142 och 147 cm till en och samma gäst. Dessutom landades fina flundror i de 3 övriga båtar, toppfiskarna mätte 168, 152 cm.
Dessutom hade vi många efterföljare och klara kontakter.
Vädret bjöd rena hawaiivärme och många stod i underbyxorna och fiskade.

Ulf ”Oxen” Hugsén, Sebastian ”Lappen” Hoogers, Mats ”Bulten” Persson

Camprekord 32kg

Hawaiisund

Raggarn klipper till i raggarhålet