Första fisket med gästerna på vaeröy!!

Nu har de nya gästerna äntligen fått vara ute på havet efter det dåliga vädret som svepte förbi Vaeröy på onsdagen. Guiden Anders åkte ut med tre svenska grabbar som tidigare inte riktigt hade lyckats med deras havsfiske. Efter mycket snack om stor fisk var vi framme vid första fiskeplatsen. Och mycket riktigt så tog det inte lång tid innan vi hittade fisken. Efter en timmes fiskande hade det redan börjat ramla in personbästa på alla tre. Vi hade superfiske efter storsej och det trillade in en och annan torsk med. Det blev en kanon dag för de nya gästerna. När vi kom in till land hörde vi att de andra gästerna också hade haft ett lyckat fiske efter flundra dock tappade de en lite bättre fisk. Nu hoppas vi att vädret håller i sig så att gästerna kan ha 100 % fisketid resten av resan här på vaeröy.

Anders Mårtensson