Uppdatering Väröy

Ja då sitter man här och blickar tillbaka på några nästan helt vindstilla dagar och strålande solsken!

Detta vädret har gjort att vi har kunnat åka och fiska på massa ställen både ganska nära campen men också lite längre ifrån och kan inte riktigt bestämma mig var fisket är bäst utan vi har bra fiske på alla ställen:).

Torskfisket denna veckan har varit fortfarande stabilt och hög snittvikt med en topp på fina 24 kg ca 4nm från bryggan har även kommit upp en hel del sej upp till 15kg och vissa av sejarna är i riktigt god kondition så tror snart att det borde komma upp några på över 15 snart! Flundrafisket är fortfarande stabilt och vi får flundra överallt runt ön toppen denna veckan är på 133cm men tyvärr har några riktigt fina tappats i några av båtarna som efter 25 min fight har släppt ynka 5 meter under båten.. nåväl stolpe ut denna gången men nästa gång sitter hon med hela vägen upp.
mer uppdatering kring fisket kommer i en längre sammanfattning när denna veckan är klar

tight lines!

Fredrik Schmiterlöw

Dan

Johan ville inte vara sämre! men fisket får inte lida trots foto