Avslutar med flaggan i topp på Vaeröy!

Solsken, vindstilla och 5 torskar över 20 kg!

Det kallar jag en fin avslutning här på Vaeröy! Och denna vecka har vi verkligen fått kämpa mot vind, vågor och sjösjuka! Skam den som ger sig!

Sista dagen bjöd på en av de vackraste dagarna jag har upplevt under ett skreifiske och resultatet blev därefter!
Tyvärr så börjar Skreien bli färdig med sin lek vilket syntes tydligt på två av dagens toppfiskar. Den ena som gästen Johan fångade vägde endast 20 kg fördelat på hela 141 cm! Inte långt efter kontrade P-O med en torsk på hela 147cm och denna vägde endast 24 kg! Både dessa torskar kunde ha vägt en bra bit över 30 kg men tyvärr hade de redan lekt färdigt så det ända som återstod på dessa fiskar var ett enormt huvud och ett gäng stora fenor sen var fisken i sig väldigt mager.. Hur som helst så landades hela 5 torskar över 20 kg och med detta resultat så får vi tacka för Skreifisket på Vaeröy för denna gång! Nu har vi satt ribban med det nya camprekordet på 29 kg, frågan är hur länge det står sig…

Johan Mikkelsen