Höst i Havöysund.

Nu har Fiske och Fiskar lämnat oss för denna gång och lämnat plats för Stjärnås Sportfiske från Göteborg, denna underbara stad!

Under veckan som Fiske och Fiskar var hos oss landades 109 st hälleflundror med topp på fina 132 cm, en av dom finare landades av Anita Lindgren.

Jag själv körde guidebåten sista dagen och vi provade lite nya vikar som såg intressanta ut. Det gav resultat, ett par fiskar runt metern landades och en fin som uppskattades till runt 150 cm gick loss efter lite kallabalik och ett knäckt spö i en av dom medföljande båtarna.

När vi gick in i sista viken och skulle lägga sista driften innan vi gick till hamn för att avsluta fisket så var det endast Viktor kvar i guidebåten som inte fått nån flundra, MEN i elfte timmen får han ett stenhårt hugg på sitt deadbait och han kan snyggt landa en 98 cm´s flundra sekunderna innan vi går mot hamn. Snyggt jobbat!

Stjärnås då? Jo, dom har rivstartat… Bästa båt igår hade 9 st, inga monster men det vara bara träning inför resten
av veckan. Vi håller er uppdaterade!

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.

Anita Lindgren med sin 110 cm fisk.

Viktors flundra i sista minuten, 98 cm!