Hällerace med Fiske & Fiskar!

Så har halva veckan gått och vi har sportfiske butiken Fiske & Fiskar på besök här i Havöysund. Det hela började på Onsdagen med att ett gött gäng från Malmö klev av bussen här i Havöysund med ett glatt humör.

På torsdags morgon hängde alla på låset för att äta frukost snabbt för att komma i väg på hälleflundra jakt.

Det har landats över 50 hälleflundror och medparten har fåt simma vidare, toppfisk så här långt är på fina 132 cm och många över metern. Det har tappats riktigt stora fiskar som efter en stunds fight har gått vinande ur striden men dom är här !

Ikväll så väntas kungskrabba buffé och liveband, gissar på att några båtlag kommer äta en senare frukost imorgon men att stämningen på campen kommer att lyfta taket här i Havöysund i natt!

Ulf ”Oxen” Hugsén/ Jörgen”Grodan” Sanden