Havöysund, still going strong!

Så, nu var ännu en vecka avklarad i Havöysund och nästa gäng är på väg ut med bussen.

Det har varit en mycket trevlig vecka med många skratt och härliga stunder, tre båtlag har haft en ”mysvecka” där det har fikats ihop på havet, man har haft lyxlunch gemensamt i vikarna med gravad lax och andra läckerheter. Detta gäng drog även ihop en mycket uppskattad räkfrossarkväll på hotellet från vilken man kunde höra glada tillrop över hela finnmark.

I guidebåten har vi haft två st. stockholmare, och tre st. från sveriges framsida, Göteborg, det har gått mycket bra, dessa stockholmare var precis som vanliga människor. Inte ett dugg läskiga! Dessa två herrar gjorde denna resa som en 50-års present till sig själva, vilket uppmärksammades under lördagkvällens krabb-buffé då hela campen sjöng: ”Ja må dom leva” så gott vi kunde.

Fisket då?

Jo, för all del… Nu börjar det kännas riktigt hett! Bästa båt hade 11 flundror med topp på 160 cm och de flesta båtar hade fina resultat på flundra! Vi i guidebåten lyckades med 8 st. med en topp på fina 119 cm och alla i båten fick sin flundra, ingen var lottlös, vilket alltid är lika kul!

Torskfisket har återigen varit på topp med flera fiskar runt 20 kilos strecket och stora mängder mellan 5 – 10 kg.

Nu laddar vi om för en ny vecka och denna gång är det Fiske och Fiskar från Malmö som kommer på besök, vi håller er uppdaterade!

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.

2 glada 50 åringar!

Räkfrossare!

Anders första flundra!

Jannes första flundra!

Jannes andra flundra!

Anders bänder upp sina andra flundra!

Fiskar vi i ishavet!?

TSUNAMI! Nej, dimman som rullar över bergen...