Upp och ner i Havöysund.

Så, då var ännu en vecka avklarad i Havöysund med en hel del blandade resultat.

Båten som lyckades bäst landade runt 20 st hälleflundror med topp på 152 cm, sen har torskfisket fortfarande varit bra där Johan Örn, 15 år, spöade veteranerna med 2 riktigt fina torskar: 21.5 och 17.5 kg. Snyggt jobbat!

Sista dagen var jag i ute i guidebåten och vi hade fart på fisket, det högg flundra om vartannat, tyvärr så vann moder natur denna gång. Martin fick i alla fall känna på en stark fisk som tog en hel del lina innan den brast, antiklimax!

Sen har det varit varierande resultat, tyvärr så hade vi en båt som inte lyckades alls med fisket. Dom gjorde allt rätt, var på rätt platser men tyvärr så var det stolpe ut hela veckan för dessa killar. Det som däremot var riktigt skönt att se var att ALLA hjälptes åt, man gav tips om platser, man delade med sig av fisketips och allt man kunde, kan bara säga G som i gemenskap!

Nu är det Fiskejournalens läsarresa denna vecka och vi håller er uppdaterade!

Jörgen ”Grodan” Sandén, Ulf ”Oxen” Hugsén, Havöysund.

21.5 kilo!

17.5 kg!

Jonas granna flundra.