VAERÖY, NY DESTINATION 2014!!!

Det är med stor glädje som vi på Nordic Sea Angling kan presentera vårt senaste tillskott i strävandet att erbjuda er de bästa fiskeresorna till Nordnorge!
Vi har nu inlett ett samarbete med Lofoten Vaeröy Brygge på den lilla ön Vaeröy i de yttre delarna utav Lofoten.
Vaeröy har varit ett känt begrepp under ett antal år för sitt goda fiske efter stor sej, torsk och hälleflundra. Vart år vid Vaeröy fångas det sejar över 20 kg, torskar över 30 kg och gigantiska hälleflundror utav sportfiskare! Det är oerhört nära till de goda fiskeplatserna och vid de flesta tillfällena kan man finna bra fiskeplatser på någon sida utav ön, även om det skulle vara lite blåsigt. Vid våra ”testfisken” under detta år så har vi fångat gråsejar över 15 kg vid var tur samt mängder av torsk i bra storlek. Vi kommer under detta året fortsätta att ”testfiska” i detta område för att lära oss mer om platserna, som ni gäster kommer att kunna ta del av framöver. De svenska företagen Wildwater Fishing och Big Catch som tidigare samarbetat med Lofoten Vaeröy Brygge kommer att fortsätta med sina egna guidningar på samma camp även under 2014. Alla övriga bokningar kommer att gå igenom NSA som givetvis också kommer att ha minst en guide stationerad på plats framöver!
NSA kommer att placera 6 st Arronetbåtar (samt 1 reservbåt) på Vaeröy och vår samarbetspartner LVB kommer att erbjuda en Capelli 24 fotsbåt och en Bayliner Trophy som också kan bokas genom NSA.
Själva campen kommer att genomgå en del förändringar till nästa säsong. Det kommer att finnas 5 st enheter för självhushåll samt 7 st dubbelrum och 6 enkelrum på själva hotelldelen med helpensionsmöjligheter. Även de som bor i hytterna/lägenheterna kommer att erbjudas möjlighet till helpension.
NSA kommer även till Vaeröy att erbjuda paketresor med flyg, transfer, boende och båtar till förmånliga priser. Vi kommer då att flyga till Bodö och sedan ta färjan från Bodö till Vaeröy.
Vi beräknar starta säsongen 30/4 2014 och vi kommer att ha öppet till 24/9. Med all sannolikhet så kommer vi också att arrangera minst en ”testfiskeresa” under skreifiskeperioden till rabatterat pris. Här finns goda möjligheter till ett riktigt bra skreifiske inom väldigt korta gångavstånd med båt.
Mer information om Vaeröy kommer att publiceras på hemsidan inom kort, men redan nu går det bra att preliminärboka platser för säsongen 2014 på en av de absolut bästa fiskeplatserna i Norge !

Jimmy

Restaurangen

Rensrum.

Bastudelen.

Kök i en av hytterna.

Sovrum i en av hytterna.

Vardagsrum i en av hytterna.

Möjlighet att tillreda egen mat även i

Rum på hotellet

Toalett i Hotelldelen

Stor torsk fångad under testfisket!

Storsej!

Mega sej!

Änne en storsej!

Späckhuggare precis utanför hamnen vid Vaeröy!