Senaste dagarna på Sørøya

Veckan rullar på och gästerna får gott om fisk. Inga riktiga bumlingar har landats än så länge men 22,5kg torsk och mindre flundra i mängder med topp på ca 125cm har kommit upp. På uerfronten har det varit riktigt bra med fisk över 7kg! Idag är vi inblåsta med styv kuling från väst men på i morgon skall det lugna ner sig igen. Under sørøyadagarna var det full rulle och byn fylldes med folk. Det bjöds på livemusik och dans i mängder – verkar dock som att våra fiskevänner från Sverige inte hört allt för mycket av detta och kunnat sova gott ändå.

Idag är det alltså kortspel som står på schemat men innan vi vet ordet av är det tisdag – då tas dem!

Hannes Ribbner, Sørøya

Go uerdubblé med en totalvikt på 8,2kg

Janne tyckte katten snodde sig lite för mycket!

Martin, flundrakungen, med ett fint litet exemplar

Micke med Uer på 4,4kg

Tumlare som bryter vattenytan

Puss!