Kämpaglöd i busvädret på Lofoten!

Med säsongens sämsta väder sen skreifisket så är jag mäkta imponerad av våra gästers tappra försök och hårda ansträngning ute på havet. Med vindar upp till 20 m/s från sydväst, 1,5 meters vågor utanför hamnen och piskande regn så kämpar dem på med glada miner och resultatet låter sig inte vänta!

Under gårdagen landades det 7 hälleflundror med en toppfisk på 135 cm till Richard som återigen visar vart skåpet ska stå! Ett par torskar över 10 kg, några rödspättor och några sejar har också kommit upp där ute. Vi ser dock ett ljus i tunneln och på måndag kväll ska vinden lägga sig!

Späckhuggarna var åter på besök här ute och några gäster fick skymta dem i jakten på föda!
Tackar Richard för bilderna från deras fångster!

Erik Axner/ Anders Jonasson- Nappstraumen/Lofoten

Richard med 135 cm flundra!

Späckhuggarna var på besök igen!

Späckhuggarna var på besök igen!