Två nya camp rekord i Havöysund!

Då var vi halva fiske veckan gången för denna grupp. Guidebåten valde att gå ut senare idag för att satsa på en långtur, killarna som åker med mig tog chansen i går och mjuka upp sina muskler i form av jacuzzi och bastu, som följdes upp med en god chili con carne med lite god dryck.

Fisket så här långt har varit riktigt bra efter torsk och glädjande nog så fick jag ett samtal imorse från en över lycklig Benny Johansson från Holmgrens bilar som är här på besök. Han hade fångar en riktigt STOR torsk, den mättes till 140 cm och uppskattas att väga runt 28-30 kg!

Det andra camp recordet går inte av för hackor det heller, eller vad sägs om en katt på hela 10 kg som togs av Wlodek wagrowski. Denna Havskatt togs bara 1 Nm från campen. Bilder på dessa fantastiska fångsterna kommer senare. Vi på NSA gratulerar våra lyckliga gäster till fantastiska fångster, grymt jobbat gubbar!

Hälleflundre fisket har varit lite trögt denna vecka då mätts med Havöysunds mått. Bästa båt hade fram till i går 11 landade hälleflundror var av 9 fick friheten tillbaks. Det är våra Irländska gäster som håller i takt pinnen och hetsar oss i guidebåten med glimten i ögat! Den största denna vecka är så här långt är på 140cm, men jag tror inte det kommer att räcka då fler och fler båtlag börjat gå in för jakten på dröm Kveiten och det ena båtlaget testar nya vatten idag!

Nej nu är det dags för mig att gå ner till guidebåten för ett riktigt lång fiskepass!

Ulf ”Oxen”Hugsén