Fortsatt mycket flundra i Lofoten!

Tjenare!

Vädret är fortfarande på vår sida och ger oss den ena dagen med högsommarklimat efter den andra. De olika båtlagen fiskar dygnet runt och när en båt kommer in i hamn så lämnar nästa osv.. Det ramlar in diverse rapporter till mig när jag hinner möta allt folk och det fångas fortfarande bra med flundra. I går natt lyckades det komma upp en fin fisk på ca 130 cm väldigt nära campen av Göteborgsgänget som sedan återutsattes varsamt. Själv har jag varit ute på två fiskepass längre iväg från campen med två olika båtlag och haft fint fiske bägge dagarna med ett 10-tal flundror med de största strax under 20 kg och många fina mattorskar. Det kom även upp en flundra för Lasse Magnusson precis när vi lämnade på ca 120 cm.

Några båtar ligger även och prövar på rödspätta och hörde över radion att dem hittills hade fångat fina spättor upp till 1,7-1,8 kg!

Fler rapporter kommer löpande under veckan!

Erik Axner – Nappstraumen/Lofoten

Ren fiskeglädje! Finns inget bättre än det!