Första 20+arna är landade på Lofoten!

Dagens fiske startade i gryningen vid halv 6 och vi satte fullt fart ut mot yttersidan och direkt möttes vi av höga fina stim med massa torsk. Ganska snart landades första torsken över 20 kg i en av båtarna och under förmiddagens fiske fick vi totalt 8 st över 20 kg med en toppfisk på 23,4 kg till Martin Olofsson och ett par till runt 22-23 kg ! Mitt bland de tjocka stimmen av torsk lyckades Fredrik Gunnarsson kroka en pigg hälleflundra på 115 cm på Big Bob 730 g i färgen Moore Glow på 60 meters vattendjup. Flera av gästerna slog personbästa flera gånger om idag och stämningen var på topp trots väldigt växlande väder från strålande sol och blå himmel till kraftig snöfall och piskande vind!

Det är inte helt otroligt att det blir en liten tur efter rödspätta i eftermiddag som en skön avslutning på dagen.

Erik Axner- Lofoten/Nappstraumen

Claes med personbästa!

Blandat väder var det under dagen, Ola myser i snöovädret!

Martin med dagens toppfisk på 23,4 kg

Fredrik pressar flundra mitt i snöstormen!

Även flundrorna gillar Big Bob!

115 cm hälleflundra, mitt bland skreien!