Tidernas hälleflundrafiske i Tromsö!!!!

Idag på bytesdagen så passade vår guide Eddie i Tromsö på att testa en ny plats innan de sista gästerna för säsongen skulle anlända i kväll. När Eddie kom tillbaka till campen så kunde han summera ihop hela 33 fångade hälleflundror helt ensam!!!!!
Största flundran mätte dessutom hela 205 cm, vilket var Eddies 3:e över 200 cm!!!
Givetvis har alla flundrorna återutsatts oskadda. Tyvärr är det inte lätt att ta några bra bilder när man är ute själv och fiskar, men jag har lagt med några.

Här i Havöysund har det också varit en bra dag, om man inte jämför med Eddies helt unika upplevelse…
Nåväl, jag guidade 2 kommunkillar från Sverige och vi lyckades landa 5 st flundror. Men, antalet kunde varit betydligt fler…..
Jag själv tappade ett antal flundror efter rejäla rusningar och 2 av dessa fiskar kändes som de var i riktigt bra storlek. Vi hade också massor av kontakter/hugg från förmodade flundror. Det verkar som att flundrorna är riktigt bra i stöten just nu och jag får en sista fiskedag i morgon innan det bär hem till Sverige och kontorsarbetet igen!

Jimmy